Περιφέρεια

Ο Αλέξης Πολίτης νέος Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας;

Οι πληροφορίες που έφτασαν στα δημοσιογραφικά γραφεία, θέλουν τον Αλέξη Πολίτη ως νέο χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας από 1-1-2022 και για τα επόμενα 2 χρόνια.

Η τοποθέτηση του κ. Πολίτη ως χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας φαίνεται πως είχε «κλειδώσει» από το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο γενικός γραμματέας του Ιατρικού συλλόγου Καβάλας βρέθηκε τον 15Αυγουστο μαζί με τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο και τον Κώστα Κουρτίδη στη Θάσο, όπως «μαρτυρά» και το παραπάνω φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Αλλαγές Αντιπεριφερειαρχών θα έχουμε και σε άλλες Περιφερειακές ενότητες, αλλά και στους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες. Έτσι, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, χωρικός αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ξάνθης θα αναλάβει ο Κώστας Κουρτίδης. Ο Κώστας Αντωνιάδης πιθανόν θα μετακινηθεί στην Αντιπεριφέρεια Τουρισμού, θέση την οποία κατείχε στην προηγούμενη θητεία του, ενώ αμετακίνητος στην Αντιπεριφέρεια Ανάπτυξης φαίνεται να παραμένει ο Κωστής Σημιτσής.

Σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες μέρες.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button