Καβάλα

Κηδεύτηκε στο Χορτοκόπι ο Κώστας Ευθυμιάδης

Στην κηδεία παραβρέθηκαν δεκάδες πολιτικοί φίλοι και απλοί πολίτες για το «ύστατο χαίρε»

ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣΣτην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Χορτοκόπι, τάφηκε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος, αντινομάρχης και πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Ευθυμιάδης, ο οποίος απεβίωσε το περασμένο Σάββατο. Στην κηδεία παραβρέθηκαν δεκάδες πολιτικοί φίλοι και απλοί πολίτες για το «ύστατο χαίρε», ενώ στην εξόδιο Ακολουθία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως, κ. Χρυσόστομος.

Για τον θάνατο του Κ. Ευθυμιάδη εξέδωσαν μηνύματα συλλυπητηρίων η ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας και οι Νομαρχιακές Επιτροπές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας Το μήνυμα της ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας της Ν.Δ. αναφέρει τα εξής: «Είμαστε συγκλονισμένοι όλοι μας, στο άκουσμα του θανάτου του Κώστα Ευθυμιάδη, πρώην προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Καβάλας, πρώην νομαρχιακού συμβούλου Καβάλας και αγωνιστή της Ν.Δ. Χάσαμε έναν ακούραστο δάσκαλο, ένα φίλο, ένα συνεργάτη, ένα συναγωνιστή. Η παράταξή μας είναι φτωχότερη.

Ο Κώστας Ευθυμιάδης, με τις πράξεις και τα λόγια του, δίδαξε την ειλικρίνεια, την εντιμότητα, πίστευε ότι η υποκρισία δεν κερδίζει πάντα και ότι οι συγκρούσεις, τις οποίες δεν φοβήθηκε ποτέ, για να υπερασπισθεί τις απόψεις του, πηγαίνουν τον άνθρωπο μπροστά, όταν είναι για το δίκαιο και καλό του τόπου μας. Ήταν περήφανος για την ποντιακή του καταγωγή και μοναδικός γνώστης της ιστορίας μας και δεν έπαψε ποτέ να διαβάζει. Μέχρι τέλους, αγωνίστηκε δυνατά για τη ζωή του, όπως έκανε πάντα.

Όλα τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. της Ν.Δ. Καβάλας και όλα τα μέλη των ΔΗΜ.Τ.Ο. της Ν.Δ. Καβάλας, Παγγαίου, Νέστου και Θάσου, εκφράζουμε στην οικογένειά του τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια μας. Πρόεδρε θα είσαι πάντα παράδειγμα για εμάς. Καλό σου ταξίδι».

 

Η ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ

«Η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήρια της, για τον θάνατο του Κώστα Ευθυμιάδη, στην οικογένεια του και τους οικείους, του πρώην πρόεδρου της ΝΟΔΕ Καβάλας της ΝΔ.» , αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας

«Εκφράζουμε τα ειλικρινέστερα συλλυπητήρια για την απώλεια του τέως προέδρου της ΝΟΔΕ Καβάλας, Κώστα Ευθυμίαδη. Ευχόμαστε στην οικογένεια και στους οικείους του δύναμη για να αντέξουν το βάρος της απώλειας.», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button