Εκπαιδευτές Οδήγησης: Οι Σχολές ανοιχτές, οι εξετάσεις κλειστές

Ο Σύνδεσμος Εκπαιδευτικών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου:
Την Παρασκευή 16-4-21 μετά από 5,5 μήνες αναστολής ,επιτέλους οι σχολές οδήγησης πήραν πράσινο φως για την επαναλειτουργία τους. Το υπουργείο μεταφορών εξέδωσε αντίστοιχη ΚΥΑ μέσα στο πλαίσιο της οποίας θα λειτουργήσει η δραστηριότητα της απόκτησης διπλώματος από τους πολίτες. Μάλιστα βγήκε και διευκρινιστική ώστε να μην υπάρξουν κωλύματα.
Όμως την Πέμπτη 22-4-21 λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη διενέργεια των εξετάσεων, η υπηρεσία μεταφορών Καβάλας ματαίωσε χωρίς ουσιαστικό λόγο τις προγραμματισμένες εξετάσεις επαγγελματικού διπλώματος, προκαλώντας μεγάλη ταλαιπωρία και οικονομική φθορά τόσο στους μαθητές μας, όσο και στους συναδέλφους μας εκπαιδευτές.
Με λύπη, προβληματισμό, και πολλά ερωτηματικά δηλώνουμε στους πολίτες του νομού μας ότι οι σχολές οδήγησης δεν φέρουν καμιά ευθύνη γι’ αυτήν την ταλαιπωρία.
Ο Πρόεδρος Ο Εκπρόσωπος
Μαστορακης Αντώνιος Ηλιάδης Σάββας