ΑΟΚ βόλεϊ: Έρχεται την Δευτέρα η Ουκρανή παίκτρια

Με την απώλεια του παγκοσμίου φήμης Έλληνα μουσικανθρώπου ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ θα αρχίσω σήμερα και με δάκρια στα μάτια το κείμενο μου. Τεράστιο το κενό που αφήνει ένας πραγματικός πατριώτης κάνοντας την Ελλάδα πιο φτωχή, αφού ήδη χάθηκαν τόσοι και τόσοι αξιόλογοι Έλληνες.
Το μόνο που μπορώ να πω είναι η ευχή να έχει ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ αφού τον δικαιούται απερίφραστα! 4 Σεπτεμβρίου 2021 και βέβαια να πω και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ αν και όπως καταλαβαίνετε και σεις ο 9ος μήνας δεν ξεκίνησε καθόλου καλά!!!
Αγαπημένοι μου φίλοι φίλαθλοι αναγνώστες και μη, σήμερα θα ασχοληθώ με το τοπικό βόλεϊ γυναικών που αρκετά το παραμέλησα λόγω της ενοχλητικής πανδημίας. Ο covid-19 δυστυχώς ήρθε για να μείνει και εμείς πρέπει να παλέψουμε ενωμένοι για να τον διώξουμε οριστικά με ότι αυτό συνεπάγεται.
Όπως είναι γνωστό το άθλημα αυτό της ποιότητας, εκπροσωπεί σε πανελλήνιο επίπεδο ο ιστορικός ΑΟ Καβάλα αγωνιζόμενος στην Α2 Κατηγορία (Α Όμλος) γυναικών.
Με την υποχρέωση να τιμήσουν το ένδοξο παρελθόν αθλήτριες, ΔΣ Ομάδας και οι φίλαθλοι φυσικά της ομάδας μπαίνουν στην φετινή περίοδο με όσο αισιοδοξία μπορούν!
Ευτυχώς προπονητής παρέμεινε ο μεγάλης αξίας επιστήμων τεχνικός κ. Δημήτριος Μπαλασάς που ξέρει πολύ καλά την δουλειά του. Με την αναμφισβήτητη εργατικότητα των ανθρώπων της διοίκησης άρχισε ήδη την προετοιμασία τόσο ο ίδιος όσο και οι συνάδελφοι του των άλλων τμημάτων. Τεχνικοί αξίας και αυτοί άλλωστε εύκολα το συμπεραίνει κάποιος από την 2η θέση που πήρε η ομάδα των κορασίδων στους τελικούς μετά το 1ο «Μαρκόπουλο». Το ρόστερ είχε βέβαια τις αφαιμάξεις του αφού είναι γνωστό και το είπαμε από καιρό. Η Διοίκηση δεν μπορεί να αρνηθεί σε καμία αθλήτρια την περαιτέρω πρόοδο στο μέλλον της!! Έτσι το τρίο των βασικών παικτριών ήτοι Δασκάλου, Δικαστοπούλου, Τσουκαλά πήραν μεταγραφή σε ισχυρότερες ομάδες και όλοι τις ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία.
Βέβαια ο ΑΟΚ δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια αφού πραγματοποίησε μεταγραφές που συν το άλλο ικανότατο ρόστερ θα παλέψουν για ότι καλύτερο.
Η έκπληξη προέρχεται από το ανατολικό μπλοκ και συγκεκριμένα από το Κίεβο της Ουκρανίας. Από εκεί έρχεται μία Ουκρανή διεθνής που φτάνει την Δευτέρα στο Αεροδρόμιο της Συμπρωτεύουσας. Για αυτό πανταχού παρών γενικός γραμματέας της ομάδας κ. Γεώργιος Χατζής πάει πρωί-πρωί στην Θεσσαλονίκη για να την παραλάβει. Είναι τεσσάρι η παίκτρια και θα αντικαταστήσει επάξια την αξέχαστη Δασκάλου.
Τέλος με την ψυχή της ομάδας Γερακίνη να παραμένει μαζί με τις άλλες συμπαίκτριες της νομίζω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά!!!
(σημείωση: Το πρόγραμμα των αγώνων θα δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες, γιατί ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές τις τελευταίας στιγμής. Στην Ελλάδα βρισκόμαστε μην το ξεχνάμε!!!)
VERITE’ 53 ANEE’